Najčešća Pitanja

Da li se Naša patrola plaća?

Svi korisnici dobijaju 30 dana probnog perioda. Za vreme probnog perioda moguće je videti sve prijavljene patrole i koristiti opcije "Potencijalne patrole" i "Live Chat".
Svi korisnici koji se budu našli među prvih 1000 korisnika po završetku probnog perioda će moći i dalje da vide sve prijavljene patrole, ali neće moći da koriste dodatne opcije bez uplate.
Korisnici koji ne budu bili rangirani u prvih 1000 korisnika po završetku probnog perioda, neće moći da vide sve prijavljene patrole i neće imati mogućnost korišćenja dodatnih opcija bez uplate, ali će moći da poprave svoju poziciju daljim korišćenjem aplikacije. Sve opcije se mogu otključati i sakupljanjem bonus poena kroz aplikaciju.

Šta mi je potrebno kako bih postao korisnik Naše patrole?

Potrebno je da posedujete telefon sa Android ili iOS platformom, da instalirate Našu patrolu i da se registrujete kao punopravni član. Svaki član Naše patrole je dužan da daje istinite podatke o patrolama koje prijavljuje i zauzvrat dobija tačne informacije o drugim policijskim patrolama koje su na terenu, a koje su prijavljene od strane drugih članova.

Da li je korišćenje Naše patrole legalno?

Naravno, ovim ne kršimo nijedan član zakona i slične stvari postoje širom sveta. Informacije o pozicijama policijskih patrola bi trebalo da budu javne i dostupne svim korisnicima.

Još neki savet?

Ukoliko koristite Našu patrolu, savet je da nabavite držač za telefon za auto i auto punjač za telefon. Naša patrola se ponaša kao GPS navigacija, i pozadinsko svetlo telefona je stalno uključeno, tako da je savet koristiti auto punjač, dok će vam držač za telefon olakšati korišćenje. Auto punjač i držač za telefon možete kupiti u paketu u nekoj od prodavnica mobilne opreme za ne više od 1.000 din. S obzirom da se pri korišćenju Naše patrole učitavaju Google mape putem interneta i uspostavlja veza sa serverom, očekujte određeni internet protok, koji je zanemarljiv, naročito ukoliko u okviru svog mobilnog paketa imate uključen određeni internet protok.

Kontaktirajte Nas

Tekst responsa